top of page
JWOC 7/2015

Nuorten MM-kilpailut käytiin heinäkuun alussa Raulandissa Norjassa.  Aivan en tavoitteisiini yltänyt, mutta nautin viimeisistä nuorten arvokilpailuistani suunnattomasti ja annoin kyllä kaikkeni Raulandin rinnesoilla loppukirejä myöten. Maastot olivat kerrassaan mahtavat, kisat oli järjestetty loistavasti ja joukkueen yhteishenki oli mainio. Suomalaiskatsojia oli ilahduttavan paljon mukana kannustamassa, mikä oli hieno nähdä. Sorruin jokaisella matkalla pieniin virheisiin, jotka pudottivat minut top10 sijoitusten ulkopuolelle; tyytyminen oli pitkällä matkalla sijaan 21 ja keskimatkalla sijaan 23. Fyysisesti jaksoin rutistaa hyvin läpi MM-kisaviikon ja tunsin kyllä olevani todella hyvässä kunnossa. Suomen joukkueelle sateli mitaleja pitkin viikkoa ja kisojen päätteeksi meidät kruunattiin MM-kisojen parhaiten menestyneeksi joukkueeksi! Alla kuvia kisoista ja kartoista: