top of page

KAUSI PÄÄTÖKSEEN 10/2015

 

Kilpailut tältä kaudelta on kilpailtu ja samalla päättyvät suunnistukseni nuorten sarjoissa. Kauden viimeiset startit menivät osaltani taas aika perinteiseen tyylinsä; henkilökohtaiset kisat konttasin nippa nappa kelvollisesti läpi ja viesteissä tuli hyviä juoksuja yksi toisensa jälkeen. Henkilökohtaiset SM-mitalit jäivät valitettavasti saamatta tältä kaudelta, mikä vähän ottaa päähän. Alla tuloksia muutamista kilpailuista.

 

 

SM-YÖ 26.9

VIERUMÄKI

25MANNA 10.10

 

SM-ERIKOISPITKÄ 18.10

HAMINA

25Mannan jälkeen maanantaina oli myös aika aloittaa palvelus urheilukoulussa Santahaminassa. Muita suunnistajia oli aloittamassa Niemen Aleksi ja Eemeli Suominen. Ensimmäinen viikko puolustusvoimissa lähti käyntiin kovalla sykkeellä ja SM-erikoispitkiin valmistautuminen jäi todella vajaavaiseksi. Hieman pelotti lähteä Haminaan juoksemaan, kun edessä oli vielä hurjat 19,2km ja väkisinhän sitä sippasi loppumatkasta. Herkkyys oli juoksusta kaukana ja energiat todella vähissä, mutta kyllä tuntui hyvältä maalissa vetää viineriä ja makkaraa noin rankan kilpailun jälkeen. 

 

 

Kuva Petri Hiironen

HALIKKO-VIESTI 24.10

 

SM-erikoispitkältä palautuminen oli hieman hitaanlaista ollessani Santahaminassa ja viikolla ennen Halikko-viestiä tunsin itseni melko väsyneeksi. Sen vuoksi omasta pyynnöstäni pääsin Halikossa juoksemaan toista osuutta, jossa ei välttämättä tarvitsisi yltää aivan huippujuoksuun ja vauhti osuudella tulisi olemaan todennäköisesti hieman maltillisempaa. Pienestä väsystä huolimatta tosipaikan tullen jalat veivät ihan kiitettävää vauhtia ja meno Halikko-viestissä oli varsin nautinnollista. Alkumatkasta ennätin jopa hieman töpeksiä ensimmäisiä rasteja, mutta loppumatka tuli hyvin ja kellotin vaihdossa osuuden pohjat. Maasto oli kerrassaan upea ja melko haasteellinen! Loppusijoitus jäi valitettavasti hieman viimevuotisesta, mutta potentiaalia joukkueessa jälleen kerran oli. Jospa ensikaudella HS löisi todenteolla läpi suurviesteissä ja näissä loppusyksyn seurojen välisissä otatuksissa. Alla vielä tuloslinkki ja reittihärveli.

 

 

Kuva Ilkka Saarimäki

Kuva Ilkka Saarimäki

Tätä juttua kirjoittaessa olen ollut nyt melkein viikonpäivät Kisakallion urheiluopistolla urheilukoulun kanssa. Olosuhteet harjoittelulle ovat olleet mitä mainioimmat, mutta ensiviikolla joutuu vaihtamaan taas lenkkarit maihareihin ja harjoittelu pitää jättää taka-alalle. Pikkuhiljaa kunhan palvelus antaa myöten niin pääsee aloittamaan taas uutta harjoittelukautta. Sitä ennen vielä hieman analysointia menneestä kaudesta ja tulevan vuoden suunnitelmia ylös, mutta niistä lisää myöhemmin! Tämän päiväisessä suunnistuskisassa oli muuten kilpakumppanina Ari Mannio, joka on ollut myös kanssamme opistolla. Kilpailun ajat vielä alla:

 

1.Arttu Syrjäläinen 26'

2.Eemeli Suominen 28'

3.Ari Mannio 95'

 

Keihäskisaan ei ryhdytty tänään lainkaan.

bottom of page