top of page

Tämänvuotinen Jukolan viesti käytiin muutama viikko takaperin Lappeenrannassa. Juoksimme viimevuotiseen tapaan sijalle 33. joka samalla sivuaa parasta sijoitustani Jukolan viestissä. Siitä huolimatta tänävuona viestistä jäi hyvin hapan maku suuhun ja kauan odotetun viikonlopun jälkeen leirissämme oli hyvin lattea tunnelma. Vuosi täytyy malttaa taas odottaa, ennenkuin seuraavan kerran pääsee viivalle ja heti Jukolan viestin jälkeen se tuntuu liian pitkälle ajalle.Ei auta kuin paiskia töitä ja olla ensivuona entistä kovempi. 

 

Mikä omalta osaltani meni vikaan? Valmistautumiseni oli mielestäni todella hyvä ja olin huomannut Jukolaa edeltävissä treeneissä olleeni todella hyvässä vireessä. Mallisuunnistus meni nappiin ja sen osalta oli todella itsevarma olo ennen kilpailua. Suoritukseni toisella osuudella oli miltei todella hyvä. Tein jatkuvasti omaa työtä metsässä ja puskin eteenpäin ohittaen kilpakumppaneitani. Poimin omat hajontani, en hermoillut huonoa lähtösijaani, tai tinkinyt hetkeäkään suunnistusajattelusta. Siitä huolimatta radan viimeisellä neljänneksellä yksi lippu ei vain tullut syliin, vaikka kuinka yritin: 

LAPPEE-JUKOLA 7/2016

Aina ei vois onnistua. Virheestäni huolimatta nostin sijoitustamme osuudellani 76 pykälää ja vaihtoon tulin sijalla 75. Ensimmäistä kertaa Jukolan viestissä sain kantaa GPSsää, toivonmukaan ei vain ollut viimeinen. Seuranta nähtävissä vielä täältä:            

Rastiväli 20-21 ja synkkä hetkeni Jukolan yössä. Tuhrasin rastivälillä ylimääräistä +5:30

Jukolan jälkeen sain hieman vapaita Santahaminasta ja kävin suunnistamassa viikonlopun Hangon kangasmaastoissa, jotka olivat aivan valtavan hienot! Kevyetkin suunnistusharjoitukset pystyi juoksemaan melko joutuisaa kyytiä maaston ollessa todella hyväkulkuinen. Seuraavaksi luvassa Haminan WRE sprintti tulevalla viikolla, josta jatkan Mikkeliin kotimaisemiin harjoittelemaan viikoksi. Tarkoituksena suunnistaa melko paljon ja saada hyvä harjoittelujakso ennen kuun lopussa koittavaa O-Ringen rastiviikkoa! 

bottom of page