top of page

STRÖMSTAD 3/2016

 

Helsingin Suunnistajien edustusryhmän pääsiäisleiri suuntautui tänä keväänä Störmstadiin, jossa melko moni suomalaisseura oli harjoittelemassa näin MM-kilpailujen alla. Reissu oli lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi. Tänä talvena olen suunnistanut enemmän kuin koskaan ja ilokseni se näkyi tekemisen hyvänä tasona läpi leirin. Suunnistaminen sujui todella hyvin ja tuntui, että olin pystynyt viemään eritoten rastiympyrätyöskentelyä eteenpäin, johon olen keskittynyt tietoisesti jo pidemmän aikaa. Vähän harmitti kun reissu jäi niin tyngäksi, sillä maastot olivat todella hienot ja maastoja olisi riittänyt koluttavaksi paljon pidemmäksikin aikaa. 

  Kävimme harjoittelemassa myös Norjan puolella Halden SK:n majalta käsin yhden päivän ajan. Vaikka Strömstadin maastot olivat aivan mahtavat, olivat Haldenin maastot mielestäni vielä timanttisemmat. Tänne tulen ainakin palaamaan vielä joskus treenaamaan! Oli nimittäin vasta niin pintaraapaisu. Alla hieman karttapaloja Norjan puolelta: 

Karttapalat Akselåsin maastosta Norjasta, hillside radalta

Lyhyestä reissusta piti ottaa kaikki irti ja sen vuoksi hyödynsin vielä laivamatkan ja tein kaksi lyhyttä sprinttiä Silja Symphonylla matkalla Helsinkiin. Trikoita en tohtinut laittaa päälleni laivalla, mutta tuskan hiki nousi pintaan puuskuttaessani Symphonyn portaita rankan leirin päätteeksi. Tuon harjoituksen kartan löytää meikäläisen karttapakista. Alla kootusti vielä my-O näkymää leirin treeneistä ( alkuviikko oli kasarmielämää, torstaina matkustimme Ruotsiin ja perjantaina harjoitukset pääsivät alkamaan):

bottom of page